Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

dotaz

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST instrumenty
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zdenek65



Založen: 8.12.2018
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2018 3:32 pm    Předmět: dotaz Citovat

neví někdo,jak nahrát arpegio do kanálu halion 6,dík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1777

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2018 11:38 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
kde se to arpeggio vezme?

Jedná se o MIDI Insert efekt? Nebo arpeggio vychází z HALion 6 a vy jej chcete zaznamenat jako MIDI data a použít s jiným zvukem?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
zdenek65



Založen: 8.12.2018
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2018 12:00 am    Předmět: Citovat

zdravím,jedná se o arp z halionu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1777

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2018 12:10 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
chcete jej dostat do Cubase a použít s jiným zvukem? Nebo jen chcete vidět, co hraje? Nelze jej prostě jen přetáhnout do MIDI stopy Cubase?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
zdenek65



Založen: 8.12.2018
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2018 10:57 am    Předmět: Citovat

dobrý den,tak z halionu to jde přetáhnout a midi vst,třeba z DUNE 2 arpe nejde nahrát,poradíte?Dík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1777

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2018 12:52 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
bohužel, pokud daný VSTi nepodporuje drag-and-drop, není způsob jak to udělat. VSTi nikdy nevysílá MIDI data ven, takže není způsob, jak data zachytit.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 998
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2018 2:29 pm    Předmět: :-) Citovat

Tak. Krkolomně by to šlo přes záznam do audia a zpětným převodem do MIDI - myslím, že v případě sólového nástroje by takto šlo vykonstruovat ten pattern arpeggia. Ale zatím to na mně působí, jako moc práce, jež by nebyla úměrná výsledku. Záleží ovšem na tazatelovo potřebách - i krkolomná řešení se někdy mohou vyplatit Cool

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1777

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2018 2:40 pm    Předmět: Citovat

Pokud by za tím účelem byl použit jednoduchý zvuk (co nejjednodušší, třeba jen sinus), aby byla detekce MIDI z Audio pro algoritmus jednodušší, výsledek by mohl být spohehlivější.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
zdenek65



Založen: 8.12.2018
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2018 2:42 pm    Předmět: Citovat

díky,už mi hraje i DUNE 2,on má ty midi sekvence(arp) uložené v jiném souboru
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST instrumenty Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com