Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Melodyne a Cubase The ARA

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tom digaz



Založen: 4.5.2014
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2019 9:37 pm    Předmět: Melodyne a Cubase The ARA Citovat

Dobrý den, mám poslední verzi Cubase Pro 10 0 5 a přesto v postrádam v Menu: Audio/Extensions. Prostě to tam není, abych vyzkoušel demo Melodyne.
Zde je to co postrádám na YT: https://youtu.be/9-xkmAyvS0E
Mám nainstalované ver Melodyne.4.2.4 a podle YT ma to fungovat od Verze 4 2 2. Děkuji za vysvětlení.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1805

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2019 12:05 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
také si moslím, že by to mělo fungovat.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
tom digaz



Založen: 4.5.2014
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2019 1:01 pm    Předmět: Citovat

Prosím Vás vy to máte v Cubase? Audio/Extensions...

MAJ napsal:
Zdravím,
také si moslím, že by to mělo fungovat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1805

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2019 1:11 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
ano, vidím Audio > Extensions > Melodyne.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
tom digaz



Založen: 4.5.2014
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2019 10:27 am    Předmět: Citovat

.... a objevilo se to tam po nainstalovani Maelodyne nebo uz rovnou po aktualizaci cubase ale bylo to sede, prázdné? Ja to tam prostě nemam a nevím proč Sad


MAJ napsal:
Zdravím,
ano, vidím Audio > Extensions > Melodyne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tom digaz



Založen: 4.5.2014
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2019 2:47 pm    Předmět: Vyřešeno Citovat

Aby ji Cubase viděl jako rozšíření, musíte to udělat takto:

Přesuňte (nekopírujte!) „Melodyne.vst3“ do tohoto adresáře.
Takže teď byste měli mít tuto cestu c: \ Program Files \ Common Files \ VST3 \ Celemony \ Melodyne \ Melodyne.vst3
6. Ujistěte se, že jste to nekopírovali a že „Melodyne.vst3“ existuje pouze ve výše uvedené cestě.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1024
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2019 2:50 pm    Předmět: :-) Citovat

Hmm....prosté dopsání cesty ke zmíněnému souboru v Plug-In Information dialogu neudělá stejnou službu?

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com