Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Cubase 7.5 a Mac Os Catalania

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jakodel



Založen: 9.4.2011
Příspěvky: 166

PříspěvekZaslal: so listopad 30, 2019 12:05 pm    Předmět: Cubase 7.5 a Mac Os Catalania Citovat

Dobrý den přeju. Měl bych jednu otázku. Jak je možné, že mi Cubase 7.5 šlape na nejnovějším operačním systému Catalania, když v El Capitanovi to nešlo? Shocked Shocked Teď jsem si kvůli aktualizaci Os koupil Cubase 10.5 a přicházím na to, že jsem nemusel utrácet. Jo, a Wavelab 8.5 se mi otevře taky. Surprised Surprised
_________________
Cubase 7.5
Wavelab 8.5
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1814

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2019 9:11 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
těžko říct. Zaplatil jste si například za tu jistotu, že to musí chodit. S Cubase 7.5 to chodit může a nemusí. Třeba by to s aktualizací 10.15.3 zase přestalo chodit.

A také jste si samozřejmě koupil velkou řadu nových funkcí.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
jakodel



Založen: 9.4.2011
Příspěvky: 166

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2019 10:19 pm    Předmět: Citovat

JJ, je to fajn. Ale s tím fungováním to asi nebude tak horký, jak jsem si původně myslel. Sice to hraje, ale když chci do projektu natáhnout nějaký audio materiál odjinud, tak to padá. A když jsem slyšel ten export, teda spíš co z toho zbylo, tak mi je jasný, že to opravdu spolu nefunguje.

Takže se omlouvám za zbytečný spam, měl jsem to prvně pořádně prozkoušet. Smile
_________________
Cubase 7.5
Wavelab 8.5
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com