Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

zvukovka

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 121

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2020 7:26 pm    Předmět: zvukovka Citovat

Dobry večer chcem kuoiť zvukovu kartu hlavne na nahravanie el.gitary ale aj na spev mam niečo aj vybrate len chcel by som poradiť ..steinberg ur 242 ...audient id 14 alebo focusrite scarlet 4i4 3rd .Mam cubase 10 tak možno ten steinberg ale neviem ....dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1121
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2020 10:44 am    Předmět: :-) Citovat

UR242 má integraci do prostředí Cubase a disponuje FX jednotkou, což se může hodit při monitorování záznamu. Nicméně iD14 je taky moc fajn zvukovka, ale v základu má nejméně vstupů ze všech zde uvedených.

Ale asi je to celkem fuk; za mě žádná z nich nebude špatná volba.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 121

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2020 4:35 pm    Předmět: Citovat

ano ta iD 14 ma menej vstupov a ja som použival cez moju staru zvukovku M-Audio mobile pre mkll aj multiefekt tak v tej iD 14 by som ten multiefekt asi nemal kde zapojiť. Ale ta iD 14 ma D.l vstup na gitaru a ten steinberg ma Hl-Z vstup a chcem sa opytať či by tie vstupy nezlepšili zvuk gitary pri nahravani
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1121
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2020 9:50 am    Předmět: :-) Citovat

iD14 by se musela rozšířit přes ADAT o další vstupy, což je prostě investice. Kytara by se každopádně měla zapojovat pouze do nástrojového (Instrument, Hi-Z, DI) vstupu! Takže spíš než otázka, zdali "nezlepší zvuk" bych to formuloval jako "na rozdíl od linkového vstupu ho nezhorší" Cool

Výjimkou jsou třeba elektroakustické kytary, které disponují mikrofonním výstupem; tam se pak kytara zapojuje do mikrofonního vstupu. Jo a otázkou jsou u elektrické kytary aktivní snímače; vše bude ale v popisu nástroje (zde by se pak možná zapojovalo opravdu do linkového vstupu - záleží na úrovni signálu a impedanci).

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 121

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2020 8:14 pm    Předmět: Citovat

ok dakujem....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1121
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2020 8:35 am    Předmět: :-) Citovat

Není zač.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com