Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

vst2

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 101

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2021 10:10 pm    Předmět: vst2 Citovat

Zdravim nainštaloval som si od soundtoys efekty je to trial na 30 dni zadarmo
ale cely balik sa uložil v blacklist ako vst2 ...da sa s tym niečo spraviť ,aby som to mal vo vst effects a dalo sa to použiť ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1091
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2021 5:47 pm    Předmět: :-) Citovat

Máme málo informací. Verze Cubase, formát VST2 (32 nebo 64 bit). Taky s tím nic dělat nemusí jít (32 bit verze - bez jBridge aplikace).

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 101

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2021 8:02 pm    Předmět: Citovat

cubase 10.5 artist, format vst 64 bit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1091
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2021 9:17 pm    Předmět: :-) Citovat

Hmm...tak to bude asi spíš na Martina totok. Vzhledem k tomu, že se mi tohle ještě nestalo, tak netuším, zdali není v Cubase u té které plug-in uveden i důvod, proč je v Blocklistu. Při pokusu odstranit některý z efektů z Blocklistu se objeví nějaké info (například proč proces přesunu zhavaroval nebo tak něco?).

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 101

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2021 9:31 pm    Předmět: Citovat

ako myslite odstraniť teda neviem čo mam spraviť aby som odstranil niektory z efektov z Blacklistu....ale myslel som že skusiť to odinštalovať cely balik tych pluginov čo ponuka soundtoys a znovu nainštalovať
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1091
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2021 8:18 pm    Předmět: :-) Citovat

Předpokládám stejný postup jako v C11 - na záložce Blocklist označit plug-in modul a kliknout na Reactivate. Pokud se toto nepovede, tak by se mohl v nějakém okně/info řádku ukázat důvod.

Úplně nevidím jako řešení reainstalace Soundtoys balíčku efektů, ale samozřejmě i toto jde zkusit.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1919

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2021 11:32 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,

jakou hlášku Cubase přesně ukáže?

Jedná se o VST2.4 nebo starší?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 101

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2021 5:48 pm    Předmět: Citovat

označil som plugin a klikol na Reactivate otvorilo sa mi nejake okno/info či sa chystam znova aktivovať tento doplnok na vlastne rizoko a že sa to neodporuča
aby som radšej kontaktoval vyrobcu ...tak som to riskol a klikol reactivovať .
Dostal som to do vst effect a funguje, len vo vst effect je to pisane červenym pismom.. neviem prečo mi to hodilo do blacklistu možno som spravil niekde chybu pri inštalacii ....Blackliste bolo pisane vst2 ako som to reactivoval tak vo vst effect je vst 2.4
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 101

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2021 6:25 pm    Předmět: Citovat

Zdravim nakoniec som to musel odinštalovať ten balik pluginov....vobec mi nešiel otvoriť cubase teraz už je to ok ..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com