Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

stereo out

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 101

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2021 6:22 pm    Předmět: stereo out Citovat

Zdravim
mam taky problem zo stop mixu v ktorych merače idu mi nejde zvuk z hlavneho vystupu ani merač neukazuje že by tam išiel nejaky signal .Skušal som aj ine projekty ktore mam a tam to je ok
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1920

PříspěvekZaslal: so září 11, 2021 9:33 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
ujistěte se prosím (v záložce Routing okna MixConsole), že jsou výstupy ze stop nasměrovány do příslušného výstupu (pravděpodobně Stereo Out).
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 101

PříspěvekZaslal: so září 11, 2021 9:57 am    Předmět: Citovat

ano zo stop mixu su nasmerovane do výstupu ...stereo out
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1920

PříspěvekZaslal: so září 11, 2021 10:58 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
mohl byste prosím přiložit screenshot MixConsole, s otevřenou paletkou Routing?

Ujistěte se, že na Stereo Out není aplikován žádný Insert efekt.

Zkuste v Project okně nebo MixConsole kliknout na tlačítko Deactivate All Mute States (I v případě, že toto tlačítko není žluté).

Případně zkuste v Audio Connections > Outputs vytvořit novou výstupní sběrnici (Stereo Out 2) a nasměrovat výstup jedné stopy tam. Objeví se signál na Stereo Out 2?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 101

PříspěvekZaslal: so září 11, 2021 2:58 pm    Předmět: Citovat

ano dakujem moc v stereo out bol aplikovany jeden z pluginov, ktory to zapričinil po odstraneni toho efektu je všetko ok ...ale zaujimave že ten efekt nebol aktivny a spravil to čo spravil... dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PTS



Založen: 11.1.2022
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2022 4:10 pm    Předmět: Stejný problém Citovat

Zdravím,

mám stejný problém, ale žádná z rad mi nepomohla a zkusil jsem i všechna možná videa na youtube.
Neslyším, co jsem nahrál v Cubase a ani podklad (mp3., wav., atd.)
Používám usb mikrofon od Audio-technica AT2020. Který mám nastavený jako vstup i výstup, protože přímo v něm mám zapojené sluchátka.
I ve Windowsu mám nastavený stejný výstup.

Posílám i screeny nastavení v odkazu na uschovnu. Nevíte v čem je problém prosím?
https://www.uschovna.cz/zasilka/UB8X7MBF5NBFRWF4-WUW/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1103
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2022 4:31 pm    Předmět: :-) Citovat

Hmm...napadá mě nějaký možný konflikt v pozadí, ale těžko říci. Osobně bych začal tím, že bych USB mikrofon vyhodil jako defaultní zařízení pro Win a nastavil místo něj Realtek. Tím bych zajistil, že Windows nebudou k USB mikrofonu přistupovat samy o sobě (včetně jakékoli audio/video aplikace na pozadí) a tento se tak použije až po spuštění Cubase (pomocí nadstavby ASIO4ALL).

Jo a v Output routing je prohozená L a R strana (L jsou vždy liché, R vždy sudé). Což nicméně nemá na popisované chování vliv.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
LUBOSH



Založen: 9.10.2017
Příspěvky: 48
Bydliště: Lázně Bohdaneč

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2022 4:46 pm    Předmět: Citovat

Bodejť by si něco slyšel. Hned první obrázek - vypni si monitoring. Takový ten oranžový repráček.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1103
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2022 6:34 pm    Předmět: :-) Citovat

Very Happy tak to jsem pěknej slepouš teda Very Happy výbornej zápich Luboši!!

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
LUBOSH



Založen: 9.10.2017
Příspěvky: 48
Bydliště: Lázně Bohdaneč

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2022 7:12 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Pavle, to víš to je hned. Takovou věc hned nehledáš tak to přehlídneš. Wink
Ještě jsem zapremýšlel ohledně přehrávání těch podkladů. Bude to jen tip. Podklady asi PTS přehrává ve win. A zřejmě zvukovka od mikrofonu neumí multiclienta tak ve win se nic přehrávat nebude. Takže pomoc je lehká. V Cubase vytvořit další track (stereo) a tam naimportovat mp3, wav
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PTS



Založen: 11.1.2022
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2022 7:49 pm    Předmět: Citovat

Díky za rady.
Bohužel je nemůžu ani vyzkoušet. Než jsem dostal odpověď, zkusil jsem nainstalovat novou verzi ASIO4ALL a od té doby mi nejde Cubase ani spustit.
Zkusím zapnout a bez jakékoliv odezvy. Nic. Jsem z toho na prášky už, řeším to celý odpoledne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1103
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2022 8:22 am    Předmět: :-) Citovat

Hmm...zkusil bych start programu v "Safe Mode" (při spouštění Cubase držet Ctrl-Shift-Alt) a zaškrtnul volbu "Disable preferences". Tím se program spustí s továrními nastaveními, takže by to - v lepším případě - mohlo v tomhle duchu být s tím Generic Low Latency ovladačem (abychom vyloučili vliv ASIO4ALL).

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com