Dobrý den,
když narávám rádio, otevřené na internetu v počítači, potřeboval bych použít frekvenční equalizer.
Při přehrávání přiřazuji EQ v Master sekci, ale jak mám použít efekt u nahrávaného signálu jsem neobjevil (WL13 Pro, UR 22 mk II).
Děkuji za odpověď.
EQ na vstupu
- pavlii
- Kontaktovat uživatele:
Re: EQ na vstupu
Zřejmě by to šlo vyřešit přes "Live Input". Viz manuál - strana 678 a dál. Přiřadit efekty vstupní sběrnici. Pokud toto není řešení, tak se obávám, že to ve WL nejde, FX jsou standardně až v Master Sekci a jak je uvedeno na začátku kapitoly o nahrávání, tak lze FX použít pouze pro případný monitoring.
Eventuelně ještě provést EQ úpravy na straně vstupní aplikace (rádio). A nebo třetí věc - jakou aplikaci/nastavení používáte pro tot interní propojení dvou programů? Vzhledem k uvedené kartě tipuji interní loopback?
P.
Eventuelně ještě provést EQ úpravy na straně vstupní aplikace (rádio). A nebo třetí věc - jakou aplikaci/nastavení používáte pro tot interní propojení dvou programů? Vzhledem k uvedené kartě tipuji interní loopback?
P.
Re: EQ na vstupu
Děkuji za zkušeně zaměřené místo v Manuálu, kde je postup, který mě splňuje požadavek při nahrávání. Slvělé! Ještě jednou děkuji.