Nemožnost se přihlásit
Nemožnost se přihlásit
Dobrý den. Stáhnu si download Manager, přihlásím se do něj, stáhnu si do počítače Cubase, nainstaluju, chci jej spustit a přihlásit se a když kliknu na Sing in tak mi to zahlásí že nejsem připojený k internetu. Přitom normálně připojený k internetu jsem. Co dělám špatně?
Cubase 10.5
Wavelab 8.5
Wavelab 8.5
- pavlii
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemožnost se přihlásit
V Cubase se člověk nikam nepřihlašuje. Chtělo by to ve všech případech problémů připojovat k dotazu screenshot, hodně to pomůže.
Licenci Cubase máte aktivovanou (v Activation Manager)?
P.
Licenci Cubase máte aktivovanou (v Activation Manager)?
P.
Omlouvám se, asi jsem to napsal špatně. Když jsem chtěl spustit Cubase, tak se mi otevřelo okno Activation Manageru a tam mi to psalo, že nejsem připojený k netu.
A obrázek nedávám, protože mi to nejde nebo protože to neumím. Vím sice jak, ale prostě to stávkuje.
Chjo
A obrázek nedávám, protože mi to nejde nebo protože to neumím. Vím sice jak, ale prostě to stávkuje.
Cubase 10.5
Wavelab 8.5
Wavelab 8.5
- pavlii
- Kontaktovat uživatele:
Njn, technika 
Platforma je Win nebo Mac? Nevím, jak na Mac, ale na Win je po spuštění Activation Manager nutné potvedit přihlášení v prohlížeči; následně je aplikace Activation Manager "propojena" s příslušným MySteinberg účtem a licence jsou sesynchronizovány.
Neumím lépe vyklíčovat tento konkrétní problém. Něco podobného se řešilo ZDE a i v dalších vláknech - jukněte SEM.
P.
Platforma je Win nebo Mac? Nevím, jak na Mac, ale na Win je po spuštění Activation Manager nutné potvedit přihlášení v prohlížeči; následně je aplikace Activation Manager "propojena" s příslušným MySteinberg účtem a licence jsou sesynchronizovány.
Neumím lépe vyklíčovat tento konkrétní problém. Něco podobného se řešilo ZDE a i v dalších vláknech - jukněte SEM.
P.
- pavlii
- Kontaktovat uživatele:
Jj, přesně jak je v těch několika vláknech, co jsem dal odkazy. Jukněte, je tam pár variant.
Problém je, že po kliknutí se má otevřít prohlížeč s autorizačním přihlášením. Protože to je z nějakého důvodu zablokované, končí to tímhle stylem.
P.
Problém je, že po kliknutí se má otevřít prohlížeč s autorizačním přihlášením. Protože to je z nějakého důvodu zablokované, končí to tímhle stylem.
P.