Jakou rychlostí by mělo jít kopírovat z disku na disk?

Diskuze o konfigurování počítačů pro digitální zpracování zvuku

Moderátoři: JJ, PK, JP

Odpovědět
glutasol

Jakou rychlostí by mělo jít kopírovat z disku na disk?

Příspěvek od glutasol »

Když kopíruju z hard disku na hard disk, tak 35 G trvá 2 h. To je cca poloviční čas, než je hrací doba v 16 stopách wav 24/41. Je to 4,9 M/s. Je to v pořádku, nebo mám nějaké pomalé disky?
Jaká by měla být taková normální rychlost kopírování?
Naposledy upravil(a) glutasol dne stř říj 13, 2004 5:19 pm, celkem upraveno 1 x.
pavlii
Kontaktovat uživatele:

mhm

Příspěvek od pavlii »

To se mi zdá opravdu nějak moc - není prob s DMA nebo řadičem (i když pokud správně funguje nahrávání/přehrávání několika audio stop současně, tak asi ne...) či tak něco?

pavlii
Obrázek
www.studiokappka.cz
606 709 340
Asderty

Příspěvek od Asderty »

muze to byt dano starim disku a celeho pocitace, pokud mas ata100 popripade ata133 jako ze by si mel mit, je neco v neporadku, problem DMA (nebo je vyple) a pak taky fragmentace disku muze zpusobovat problemy, doba pro prenos 1GB by mela byt okolo 1min dele ne!
nuendo 3
Toney

Příspěvek od Toney »

Když kopíruju z hard disku na hard disk, tak 35 G trvá 2 h. To je cca poloviční čas, než je hrací doba v 16 stopách wav 24/41. Je to 4,9 M/s. Je to v pořádku, nebo mám nějaké pomalé disky?
If you are looking for fast success in C4090-450 exam then join test king to find complete olivet
MAJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAJ »

Zdravím,
jaké jsou to přesně disky? Jak jsou připojené, přes jaké rozhraní? Jak je rychlá sběrnice? Samozřejmě záleží i na velikosti a rychlosti paměti RAM.
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer at Steinberg Media Technologies GmbH
Odpovědět