Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Cubase 6 - Mac- problem instalacie

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KMcC



Založen: 28.2.2011
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 3:49 pm    Předmět: Cubase 6 - Mac- problem instalacie Citovat

Zdravim vsetkych!

Kupil som Cubase 6, normalne so vsetkym vratane licencneho kluca, ale nejak mi to nechce nainstalovat. Mam MacBookPro5,1, Intel Core 2 Duo, 2.66 GHz, 4GB 1067 DDR3, OS X 10.6.6. Doteraz mi ziaden soft nerobil problem. Ani hudobny ani hocijaky. Tesne pred koncom instalacie to padne a vypise hlasku "Installation failed, The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacter for assistance.", ale ani nenapise v com bol problem. Miesta na disku mam dost a vlastne netusim v com by mohol byt problem.

Nemate niekto podobnu skusenost? Alebo neviete poradit?

Dik vopred.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 6:37 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
neměl jsem s instalací na Mac OS X 10.6.6 problém. Zkuste před instalací provést Repair Disk Permissions v Disk Utility. Opraví to práva na systémovém disku pro čtení i zápis (některé instalace to po sobě bohužel zavírají a může to pak dělat problémy jiným aplikacím). Na 10.6.6, máte Combo update? Máte český nebo anglický OS?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KMcC



Založen: 28.2.2011
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 2:35 pm    Předmět: Citovat

Tak dopadlo to takto. Nemohol som urobit Repair disk permissions, lebo uz som mal kopec inych pluginov pod Logic 9.1, a vlastne to bol i cely problem, lebo vyuzivaju syncrosoft licenciu a tym padom to vobec neslo. Preinstaloval som cely pocitac nanovo, s tym ze som urobil downgrade na 10.6.5 a nakoniec vsetko v pohode slape. Len bolo treba zacat Cubase a potom dat vsetko ostatne. Hm. Tri dni "skvelej" prace. I tak vdaka za odpoved. Aspon to snad ulahci pracu inym s podobnym problemom.
Zdar
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 2:42 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
Repair Disk Permissions by jiné plug-iny vůbec neovlivnil. Navíc plug-iny do Logicu (Audio Units) nemají s plug-iny do Cubase (VST) nic spokećného. Kopírují se i do jiného adresáře.

Syncrosoft licence navíc v klíči vždy zůstávají, i po reinstalaci systému, licence nemají se systémem nic společnemého. Leda že by to nebyly oficiální licence. Aplikace eLCC nesnáší cracky a oficiální verze současně - preferuje samozřejmě oficiální. Wink Tím nikam nesměřuji, jen to konstatuji jako fakt.

Nevím, možná to fakt šlo vyřešit i jednodušeji, ale hlavně, že to chodí. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KMcC



Založen: 28.2.2011
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 2:52 pm    Předmět: Citovat

No a prave z dovodu crackov som to musel urobit takto. Tym samozrejme nikam nesmerujem. Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com