Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Cubase vs Reason

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
flipdascrip



Založen: 30.3.2010
Příspěvky: 41
Bydliště: NeraCity

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:32 pm    Předmět: Cubase vs Reason Citovat

Ahoj všem, nejde mi propojit Cubase 5 s Reason 5, nevím jak prosím o radu !!!!

díky všem za jaku koliv radu !!

Fanda
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 9:12 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
pro toto propojení je potřeba tzv. ReWire. V Device panelu je potřeba aktivovat příslušné ReWire kanály. Ty se pak zobrazí v mixu, jako běžné audio a MIDI kanály.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
flipdascrip



Založen: 30.3.2010
Příspěvky: 41
Bydliště: NeraCity

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 6:20 pm    Předmět: Citovat

to právě dělám ,ale hlásí mi to hlášku- engine not responing plasecheck your rewire host. už nevim co s tím,děkuji za jakoukoli radu




Fanda
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 6:24 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
která z těch dvou aplikací to hlásí? Máte poslední updaty?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
flipdascrip



Založen: 30.3.2010
Příspěvky: 41
Bydliště: NeraCity

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 9:20 pm    Předmět: Citovat

no updaty asi poslední nemam nejsem pripojen na net a proste najedu na ReasonReWire, spustim Reason a ta hláska se objeví !!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 9:52 pm    Předmět: Citovat

Určitě bych tedy doporučil updaty – stáhnout je na jiném počítači a přenést. Zdá se tedy, že bude problém spíš v tom Reasonu.

Mimochodem, nemáte 64-bit Cubase? V 64-bit obecně ReWire ještě nefunguje a není udělaný.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
flipdascrip



Založen: 30.3.2010
Příspěvky: 41
Bydliště: NeraCity

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 8:31 am    Předmět: Citovat

aha tak to nevím, zjistim a napíšu zatím děkuji, ale na vašich strankach píšete že pomuzete propojením PC jeslti jo tak mi dejte vedet dekuji

Fanda
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 3:31 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
vyřešeno přes vzdálené připojení do počítače. Kdyby to někoho zajímalo, bylo potřeba udělat "reset Cubase".
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com