Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

cubase ai 8

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DufoHZ10



Založen: 10.5.2016
Příspěvky: 14

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 6:45 pm    Předmět: cubase ai 8 Citovat

DIky. Mám takýto problém: Chcem exportovať nahratú pieseň (instrumental - wave, acapella) ale keď dám File-Export-Audio Mixdown potom kliknem Export a zobrazí sa mi okienko: The export range is empty. Please set the left and right locators. Aký je problém, ako mám ďalej postupovať? Ďakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitt



Založen: 6.1.2014
Příspěvky: 35

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 11:18 am    Předmět: Citovat

zdarec.dlemneto chce pred exportem nastavit lokatory od zacatku skladby na jeji konec. to je ta barevna paska nad projektem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 8:04 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
na začátku časové osy je takový teojúhelníček (to je pravý lokátor), na něj klikněte a posuňte jej doprava na konec projektu.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
DufoHZ10



Založen: 10.5.2016
Příspěvky: 14

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2016 12:30 pm    Předmět: Citovat

Mám v úmysle predať mix console Yamaha AG06, ku ktorému som dostal cubase ai8. Komunikuje tento software aj s inym hardwerom? Napr. Roland. Ďakujem za odpoved.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2016 1:40 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
ano, jedná se o univerzální DAW. Cubaséze použít s libovolným HW.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1040
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2016 6:55 am    Předmět: :-) Citovat

Ano - ale dělávalo se to (byť již pěkných pár let už nejspís ne) a bundlovaný SW pracoval pouze s HW, ke kterému byl přiložen.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2016 8:48 am    Předmět: Citovat

Pokud vím Cubase byla vždy univerzální (minimálně posledních 10 let).

Toto býval problém Pro Tools, které běhávaly jen na specifickém HW. Změnilo se to až když konečně začaly používat Steinberg technologii ASIO.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1040
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2016 12:48 pm    Předmět: :-) Citovat

Jo, tohle bude dřív. Cubasis Audio bundlovaná k SB AWE32 Gold kartě - vázaná na HW. Ale.to je tak opravdu 15-17 let zpět.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Petr Hajek



Založen: 25.4.2017
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: út duben 25, 2017 3:31 pm    Předmět: Citovat

Zdravim.mam problem-program cubase Ai 8,zvukovka Steinberg UR 12.Jde o to ze mi v jenom z projektu vypadl zvuk a nevim jak to znova nastavit .Muze prosim nekdo poradit?diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com