Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Kdo mi poradí?

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michael



Založen: 11.4.2017
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2017 11:24 am    Předmět: Kdo mi poradí? Citovat

Ahoj všem, koupil jsem si Cubase artist 9, zvukovku UR22mkll a začal jsem s pomocí instrumentů v Cubase nahrávat do stop různé nástroje, celkově dobrý zvuk.Když jsem zkusil stopy v midi nahrát do jedné stopy audio tak to znělo hrozně i když jsem různě upravoval korekce , potom jsem zkoušel nahrát stopu audio s kondenzátorovým mikrofonem nebyl jsem schopný přijít na to jak mám do audio stopy nahrát jen mikrofon, stále tam byly nahrány i ostatní MIDI stopy, protože jsem je při zpěvu přehrával a navíc i ten zvuk byl hrozný i když jsem zkoušel s mikrofonem různé fígle.Před časem jsem měl zvukovku sound blaster a přišel mi zvuk takový skutečný a ne napůl plechový.Co dělám špatně
kdo mi pomůže. Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 995
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2017 1:07 pm    Předmět: :-( Citovat

No chtělo by to více se vzdělat, ale tak na rozjezd postačí, že VST nástroje se na audio ideálně převedou pomocí Export Audio (je třeba mít danou MIDI stopu vysólovanou). V dialogu lze (zřejmě i u této verze Cubase) rovnou zaškrtnout Import výsledné audio stopy; pokud tam tato volba není, audio stopu si vytvoříš ručně a naimportuješ do ní vzniklý audio soubor.

Manuál se fakt nevyplácí podceňovat.... obzvlášť při malých/nulových zkušenostech.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1770

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2017 7:06 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
kromě exportu je v současných verzích Cubase také možné použít Render in Place. Ale nejsem si jist, jestli je to i v CUbase Artist a nebo je to funkce pouze Cubase Pro.

Co se zvuku týče, ujistěte se, že nenahrváte zvuk vícekrát. Ujistěte se, že není zapnutý třeba Loopback Recording.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com