Cubase Pro 14 - registrácia

Diskuze o programu Cubase (Windows/MacOS X)

Moderátoři: JJ, PK, JP

Odpovědět
lubos.bilsky

Cubase Pro 14 - registrácia

Příspěvek od lubos.bilsky »

Ahoj,

mám problém s registráciou Cubase Pro 14. Po stiahnutí a inštalácii softwaru mi asistent nedáva možnosť registrácie tak, ako to bolo doteraz.
Vedel by mi niekto pomôcť? Reg. manager nekomunikuje s MySteinberg učtom.
Ďakujem.
Naposledy upravil(a) lubos.bilsky dne stř pro 04, 2024 6:15 pm, celkem upraveno 1 x.
pavlii
Kontaktovat uživatele:

Re: Cubase Pro 14 - registrácia

Příspěvek od pavlii »

Mno - moc toho nevíme. Pokud je mi známo, nic "po novom" tu nemáme. Leda - pardon - ve srovnání se starým licenčním systémem.

Tak jo (teda krom toho, že je vše popsané na webu a možná i v e-mailu s kódem - minimálně je tam link na postup). Je potřeba aktivovat licenci, to se provede v účtu MySteinberg zadáním kódu z e-mailu. Následně se sesynchronizuje licence z MySteinberg s Activation Manager programem a zde je třeba provés aktovaci (kliknutím na tlačítko).

A je to.

P.
Obrázek
www.studiokappka.cz
606 709 340
lubos.bilsky

pavlii píše: pon pro 02, 2024 2:32 pm Mno - moc toho nevíme. Pokud je mi známo, nic "po novom" tu nemáme. Leda - pardon - ve srovnání se starým licenčním systémem.

Tak jo (teda krom toho, že je vše popsané na webu a možná i v e-mailu s kódem - minimálně je tam link na postup). Je potřeba aktivovat licenci, to se provede v účtu MySteinberg zadáním kódu z e-mailu. Následně se sesynchronizuje licence z MySteinberg s Activation Manager programem a zde je třeba provés aktovaci (kliknutím na tlačítko).

A je to.

P.
Dakujem za odpoved. Informácie, ktoré uvádzate sú naozaj prístupné na webe a opakoval som ich nespočet krát.
Ale výsledok bol vždy ten, že "kliknutie na tlačítko" ostáva bez odozvy.
Skúšal som už viaceré prehliadače (chrome, safari, firefox)
preinštalovával som Activation manager asi 3x,
včera som inštaloval dokonca prvý update Cubase 14.0.10 v nádeji, že bola chyba v Cubase.
Pochopitelne som pokaždé reštartoval počítač.
Systém mám upgradenutý na 15.1.1 Sequoia.
Medzitým komunikujem s pánom Jirsákom, ktorý ochotne podal tento problém kolegom zo Steinbergu.
Takže kým som sem napísal o radu, urobil som všetky opatrenia, ktoré ma doteraz napadli. Pýtam sa, či neexistuje niečo, čo som snáď náhodou prehliadol.
Ďakujem ešte raz za Vašu odpoveď.
Lubos. B.
MAJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAJ »

Zdravím,
na které tlačítko jste klikl?

Pokud si dobře vybacuji, problém je v samotném Stienberg Activation Manager. Respektive v tom, že prohlížeč nepošle přihlášení do MySteinberg účtu zpět do Steinberg Activation Manager, pamatuji si to správně?

Když se snažíte ve Steinberg Activation Manager přohlásit (Sign In), přesměruje Vás to do prohlížeče. Tam se přihlásíte. Zobrazí se Vám potom v Safari/Chrome informace o tom, že tuto informaci chce prohlížeč poslat do Stienberg Activation Manager? Povolíte tuto možnost? Pokud se ta informace nezobrazí, nezobrazuje se někde, že náte skrytý pop-up dialog?

Jinak čekám na odpověď od Stienberg. Tohle je, co mě napadlo teď, když čtu informace zase trošku jinak popsané tady.
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
lubos.bilsky

MAJ píše: pát pro 06, 2024 8:37 am Zdravím,
na které tlačítko jste klikl?

:arrow: STEINBERG ACTIVATION MANAGER - SIGN IN (príloha)

Pokud si dobře vybacuji, problém je v samotném Stienberg Activation Manager. Respektive v tom, že prohlížeč nepošle přihlášení do MySteinberg účtu zpět do Steinberg Activation Manager, pamatuji si to správně?

Když se snažíte ve Steinberg Activation Manager přohlásit (Sign In), přesměruje Vás to do prohlížeče.

:arrow: NEPRESMERUJE. SIGN IN JE BEZ ODOZVY. DALEJ SA NEDEJE NIC. ANI KED SOM PRIHLASENY V PREHLIADACI. ZIADNA ODOZVA, ZIADNY POP-UP.

Tam se přihlásíte. Zobrazí se Vám potom v Safari/Chrome informace o tom, že tuto informaci chce prohlížeč poslat do Stienberg Activation Manager? Povolíte tuto možnost? Pokud se ta informace nezobrazí, nezobrazuje se někde, že náte skrytý pop-up dialog?

Jinak čekám na odpověď od Stienberg. Tohle je, co mě napadlo teď, když čtu informace zase trošku jinak popsané tady.

:arrow: DAKUJEM
Přílohy
Snímka obrazovky 2024-12-06 o 9.19.58.png
Snímka obrazovky 2024-12-06 o 9.19.58.png (182.23 KiB) Zobrazeno 215 x
lubos.bilsky

Dobrý deň,
problém vyriešilo vypnutie všetkých filtrov v sieťových nastaveniach môjho operačného systému.
V momente, ako som ich vypol, tak sa Steinberg Aplication Manager začal spávať štandartne.

Ďakujem všetkým, ktorí sa mi snažili pomôcť.

Zdraví
Luboš Bilský
pavlii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Výborně - díky za info a ať se daří!

P.
Obrázek
www.studiokappka.cz
606 709 340
Odpovědět